Hallituksen kokous 04.02.2007

Kohteesta Linux-aktivaattori
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Läsnä

  • Tapio Lehtonen, pj.
  • Petri Salmela
  • Raija Polojärvi
  • Tuomas Helin, sihteeri

1. Kokouksen aloitus

Pj aloitti kokouksen 18.00. Paikalla on kolme jäsentä ja varajäsen, eli kokous on päätösvaltainen.

2. Edellisen kokouksen aiheet

Jotain.

3. Jäsenien aktivointi

Koska tämä hallitus ei tee kaikkia L-A:n töitä itse, aikoo hallitus aktivoida jäsenistöä tekemään työt. Vuosikokouksessa näytti olevan halua töiden tekoon jäsenistön keskuudessa.

Hallitukseen valittiin puheenjohtaja jo vuosikokouksessa, vielä pitäisi valita varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja ja jäsenvastaava. Sihteeri olisi hyvä valita hallituksen piiristä, helpompi tehdä kokouspöytäkirjat jos on läsnä kokouksissa.

Petri Salmela oli vapaaehtoinen varapuheenjohtajaksi ja jäsenvastaavaksi. Tuomas Helin suostui sihteeriksi. Rahastonhoitaja päätettiin värvätä hallituksen ulkopuolelta, eli ensi sijassa jäsenistä pyritään rekrytoimaan ja jos ei onnistu ostetaan tilitoimistosta.

Tale kyselee tilitoimistoilta tarjouksia rahastonhoitajan vakanssin hoitamisesta.

4. Yhdistysrekisteri

Yhdistysrekisteriin on ilmoitettava uudet yhteystiedot, uudet nimenkirjoittajat ja lähetettävä uudet säännöt. Selvitettäväksi jää onko uudet säännöt jo lähetetty ja mistä ne uudet säännöt löytyvät. Puheenjohtaja lähettää yhteystiedot yhdistysrekisteriin.

Tale karhuaa Kuuselalta uusia sääntöjä ja selvitystä sääntötilanteesta.

5. Jäsenasiaa

Jäsenhakemus Elfvingiltä, päätettiin hyväksyä jäseneksi kun jäsenmaksu on maksettu. Vähän epäselvää miten aikaisemmin on menetelty.

Selvitettävä jäsenkorttiaihiot, niitä on tyhjiä mutta ei tietoa miten tulostetaan.

Petri lähettää tilitiedot jäsenehdokkaalle.

Petri lähettää jäsenille jäsenmaksukehoituksen kun tilinhoitojutut ovat selvillä.

6. Admin Team

Linux-Aktivaattorin palvelimen siirto ja admin-tiimin nimeäminen pitäisi saada aikaiseksi. Admin Teamiin Petri Salmela ja rekrytoidaan lisää jäsenistä.

Petri Salmela sanoi uuden palvelimen olevan jo olemassa, kun Fabbe sponssaa virtuaalipalvelimen.

Webbisivujen tekijä rekrytoitakoon jäsenistä.

Fabian toivoi hallitukselta virallisen päätöksen, että L-A siirtyy Fabianin antamalle palvelimelle. Fabian antaa best-effort -takuun, eli korjaa viat jos pystyy. Hallitus päätti hyväksyä Fabian Fagerholmin palvelintarjouksen.

Petri Salmela tarkistakoon mitä Fabbe tarkoitti nimipalvelusta puhuessaan. Joka tapauksessa linux-aktivaattori.fi ja muut ostetut verkkoaluenimet on pidettävä voimassa ja L-A:n hallussa.

Petri Salmela kysyy Wolfilta ehdotusta vanhan palvelimen kohtaloksi jahka uusi palvelin on tuotantokäytössä.

7. Tuplatiimin evästykset

Syyskokouksessa tuplatiimillä saatiin aikaiseksi evästyksiä uudelle hallitukselle. Nyt pitäisi tarttua toimee ja aloittaa evästysten mukaiset toimet.

Sähköisten palveluiden kehittäminen on jo käynnissä, kun uutta palvelinta ollaan ottamassa käyttöön ja uusian webbisivujen teko aloitetaan.

Paikallisryhmien vuositapaamista oli ehdottanut kuusi henkilöä, eli sitä ehkä pitäisi ensisijaisesti alkaa hankkimaan. Kaikkia evästettyjä pyrkimyksiä ei kannata yrittää tehdä ensimmäisen vuoden aikana.

Turussa Turuxi suunnittelee Avoimien Ohjelmien Päivää kevääksi.

8. Linuxia kouluihin -kirjoitus

Porissa koulutoimi kärvistelee rahapulassa, mutta ostaa kalliita ohjelmia koulujen tietokoneisiin. Yleisönosastokirjoitus L-A:n ja/tai Porixin nimissä.

Tale laatii luonnoksen ja lähettää hallituksen postituslistalle ruodittavaksi.

9. Seuraava kokous

Seuraava kokous pidetään nettikokouksena helmikuun viimeisenä sunnuntaina kello 18. - 19.

10. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 19.00.