Hallituksen kokous 18.03.2007

Kohteesta Linux-aktivaattori
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Läsnä

  • Tapio Lehtonen, pj. ja sihteeri
  • Petri Salmela
  • Raija Polojärvi
  • Tuomas Helin

1. Kokouksen aloitus

Kokous alkoi 17.01. Paikalla on koko hallitus varajäsenineen, eli kokous on päätösvaltainen.

2. Rekrytointiviesti

Hallituksen jäsenet ovat lukeneet rekrytointiviestin luonnoksen ja ehdotettuine muutoksineen se on valmis lähetettäväksi jokaiselle L-A:n jäsenelle. Petri Salmela jäsenvastaavana huolehtii viestin lähettämisestä.

3. Tilinkäyttö

Tilinkäytön akuutit asiat on saatu ratkaistua, kun A. Kaihola eli edellinen rahastonhoitaja maksoi erääntyvät laskut. Jotta pankille saataisiin tieto uudesta rahastonhoitajasta ja nimenkirjoittajista, pitää hallituksen pöytäkirjasta ilmetä pankin haluamat asiat ja oikeaksi todistettu jäljennös on toimitettava pankkiin. Lisäksi pankki haluaa tietää keneltä otetaan tilinkäyttöoikeus pois ja kenelle tilinkäyttöoikeus annetaan, sosiaaliturvatunnukset oltava mukana.

Puheenjohtajan käytävä Handelsbankenin Porin konttorissa paperilla olevan allekirjoitetun pöytäkirjan oikeaksi todistetun jäljennöksen kanssa henkkarit mukana kertomassa pankille uudet yhteystiedot ja tilinkäyttäjät.

4. Webbi-sivut

Katsoimme webbi-sivujen työversiota, hyvältä näyttää. Serveri on toiminnassa mutta sisältö ei ole vielä paikallaan.

5. Kevätkokous

Kevätkokouksesta ei ajankohta eli samana päivänä kuin Turuxin AOP:n kanssa herätä innostusta. Raskas päivä niille jotka osallistuvat AOP:n järjestelyihin eli ei jaksa L-A:n kevätkokousta siihen päälle. Sinänsä olisi hyvä jos yhdellä Turun matkalla saisi kaksi asiaa hoidettua, joten yritetään kevätkokousta sunnuntaina AOP:n jälkeisenä päivänä. Tällöin on tutkittava majoitustarjontaa niille pitkämatkalaisille jotka eivät halua maksaa hotelliyöpymistä.

Hallitus ei vielä päättänyt kevätkokouksen ajankohtaa, vaan toivoo kevätkokousta järjestävältä työryhmältä selvitystä päätösperusteeksi.

6. Seuraava kokous

Seuraava kokous pidetään nettikokouksena viikon päästä, eli maaliskuun 25. päivä kello 18-19.

7. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 18.15.