Infrarecorder

Kohteesta Linux-aktivaattori
Versio hetkellä 5. joulukuuta 2011 kello 16.42 – tehnyt Tomi Toivio (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: {{CC-by}} <!-- Jos haluat käyttää artikkelin lisenssinä CC-by 3.0 --> <!-- {{CC-by-sa}} Jos haluat käyttää artikkelin lisenssinä CC-by-sa 3.0 --> <!-- Poista yllä olevis...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Cc-by-88x31.png
Tämän artikkelin lisenssi on
Creative Commons Nimeä 3.0 Muokkaamaton-lisenssi.

Infrarecorder on CD/DVD-kirjoitusohjelma, joka korvaa kaupallisen ohjelman Nero Burning ROM.

ValoX-X.png

Mikäli tietokoneessasi on kirjoittava CD/DVD-asema, voit tämän ohjelman avulla tehdä CD- ja DVD-levyjä. Se osaa tehdä sekä data- että äänilevyjä. Infrarecorder osaa levyjen polttamisen lisäksi tehdä myös levykuvia.

Infrarecorder on integroitu Windowsin käyttöliittymään ja siitä on tehty mahdollisimman helppokäyttöinen.

Ohjelman avulla voit esimerkiksi polttaa levylle oman musiikkikokoelmasi tai tallentaa varmuuskopiot tärkeistä tiedostoista. Voit kopioida musiikkilevyn esimerkiksi .ogg -tiedostoiksi tai datalevyn .iso-levykuvaksi.

Ohjelmalla voi myös tehdä omia kopioita VALO-CD:stä. Voit polttaa VALO-CD:n .iso-tiedoston levylle tai kopioida VALO-CD:n ohjelman kopiointitoiminnolla. On myös mahdollista tehdä VALO-CD-levystä levykuva, jota voit levittää eteenpäin.

Kotisivu
http://
Lisenssi
GNU GPL
Toimii seuraavilla alustoilla
Linux,
Asennus
Mistä asennus löytyy. Ehkä Linux-jakeluissa tulee jakelun omista pakettivarastoista. Windows-käyttäjät joutunevat noutamaan asennustiedoston kotisivulta.
VALO-CD
 ??? löytyy myös VALO-CD-kokoelmasta.
Käyttöohjeet
Jos sovelluksen tai vapaan sisällön menestyksekäs käyttöönotto edellyttää ohjeiden lukemista, mistä ohjeita löytyy? Mieluiten ohjeita kotimaisilla kielillä, muunkinkielisiä ohjeita voi linkata.

Teksti: oma nimimerkki
kuvakaappaukset: kuvien tekijän nimimerkki